Bine aţi venit la IVP Instalatii

Bine ati venit la ivp.ro

ivp.ro

 

Bine ati venit pe site-ul www.ivp.ro apartinand IVP Instalatii

Va informam ca adresa dumneavoastra de e-mail se afla in baza noastra de date deoarece a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris sau a fost facuta publica de catre dumneavoastra prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Modul in care avem grija de datele personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este parte din responsabilitatea noastra.
 
Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "GDPR") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin GDPR se creaza un cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.
 
Pentru continuarea comunicarii intre noi va exprimati acordul:
 
"Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale"
 
Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal (de exemplu, nume, prenume, adresa e-mail de afaceri, telefon de afaceri) in scop contractual si in scop de marketing direct, pentru a va tine la curent cu produsele, serviciile noastre si/sau evenimentele pe care le organizam; dumneavoastra ne puteti transmite oricand solicitare pentru DEZABONARE de la mesajele de marketing la adresa office(AT)ivp.ro    

Va informam ca, din 25 mai 2018, daca nu am primit de la dumneavoastra acceptul pentru utilizarea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa e-mail de afaceri, telefon de afaceri) in scop de marketing direct nu veti mai primi de la noi informări cu privire la produsele sau serviciile pe care le oferim sau invitatii la evenimentele organizate.

Pentru continuarea comunicarii intre noi va invitam sa va exprimati acordul:
"Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale"

Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa office(AT)ivp.ro si va vom raspunde cu placere. De asemenea, pentru orice alte solicitari va rugam sa ne contactati.
 
Cu stima, S.C. IVP Instalatii SRL

Inregistrare Cont

Dacă deja deţii un cont la noi, te rugăm sa te loghezi la pagina de logare.

Detaliile tale Personale

* Nume:
* Prenume:
* E-Mail:
* Telefon:
Fax:

Adresa

Date Companie:
Tip Afacere:
* Codul Unic de Inregistrare al Companiei:
* Cod TVA:
* Addresa 1:
Addresa 2:
* Oraş:
* Cod Poştal:
* Ţara:
* Judeţ:

Parola

* Parolă:
* Confirmare Parolă:

Newsletter

Abonează-te: Da Nu

Captcha

Voer nevenstaande code in onderstaand veld in:
Am citit şi sunt de acord cu Termeni & Conditii
© IVP Instalatii, Centrale termice, Piese Schimb, Filtre apa, Pompe circulatie, Panouri solare, Pompe de caldura, Aer conditionat ANPC | Sol | ShopMania