Termeni & Conditii

Pentru a folosi serviciile ivp.ro, este necesar a respecta urmatoarele reguli:

 • sa furnizati date reale, exacte si complete despre Dvs., completand toate rubricile obligatorii ale formularului de inregistrare
 • sa mentineti si innoiti daca este cazul datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramana reale, exacte si complete

In cazul in care veti furniza date care nu sunt reale, inexacte sau incomplete, ivp.ro are dreptul sa suspende, sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa respinga toate incercarile de utilizare a sitului.

IVP Instalatii SRL nu fi poate fi facut responsabil in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au garantia oferita fiecarui produs in parte. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.

IVP Instalatii SRL nu fi poate fi facut responsabil pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

IVP Instalatii SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), insa nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori.

Produsele livrate pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificare prealabila a acestora.


Cumpararea produselor folosind acest site implica in mod automat acceptarea unor termeni si conditii, prezentate in continuare si pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

Compania S.C. IVP INSTALATII S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare. Informatiile furnizate catre S.C. IVP INSTALATII S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor.

S.C. IVP INSTALATII S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

IVP INSTALATII S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

IVP INSTALATII S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele comercializate prin intermediul S.C. IVP INSTALATII S.R.L. sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de garantie.

IVP INSTALATII S.R.L. livreaza produsele prin intermediul firmelor de curierat. Clientul are posibilitatea sa solicite transmiterea coletului cu "deschidere colet la livrare" (cost suplimentar suportat de client).

IVP INSTALATII S.R.L. livrează produsele catre client, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat clientului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de acesta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat clientului in momentul livrarii produselor catre transportator, daca transportatorul a fost insarcinat de catre client sa transporte produsele, iar aceasta optiune nu a fost oferita de catre comerciant, fara a aduce atingere drepturilor clientului fata de transportator. 


Garantia se solutioneaza de catre vanzator, prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

 • Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.
 • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in pe cat posibil in ambalajul original impreuna cu accesoriile aferente si fisa de interventie/constatare a defectului semnata si stampilata de o firma autorizata ISCIR (in special pentru piesele de schimb), copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 • Solutionarea garantiilor se face prin trimiterea coletului insotit de documentele prezentate mai sus la sediul IVP INSTALATII SRL (vanzator).
 • Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc.
 • Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.
 • Garantia este solutionata in maxim 15 zile calendaristice de la receptionarea produsului in service.
 • Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ : cheltuielile de deplasare a echipei de service in cazul in care beneficiarul opteaza pentru service la locul instalatiei

Dreptul de retragere:

Va informam ca beneficiati de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a va retrage din contract, fara a fi nevoit să va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri prevazute la Art. 13 alin. (3) si la Art. 14 din OUG nr. 34/2014

In acest scop, puteti alege una dintre următoarele variante:

 1. de a folosi Formularul de retragere pe pagina noastra de Returnare produse
 2. de a face orice alta declaraţie neechivoca în care sa va exprimati decizia de retragere din contract si pe care sa ne-o trimiteti prin scrisoare, fax sau e-mail, folosirea formularului de mai sus nefiind obligatorie

Optiunea dvs. scrisa o veti trimite catre: IVP INSTALATII SRL, Bd. Ferdinand 120, sector 2, Bucuresti.

ATENTIE: comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere trebuie transmisă de dvs. înaintea expirării perioadei de 14 zile calendaristice calculate de la data primirii produselor.

Va atragem atentia ca, potrivit legii, sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere in conformitate cu dispozitiile de mai sus va revine.

In cazul utilizarii dreptului de retragere, sunteti obligat sa returnati produsele sau sa le inmanati noua sau unei persoane autorizate (Curier rapid) de noi sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat.

Produsele achizitionate se pot returna, (pe cat posibil in ambalajul original) in aceeasi stare in care au fost receptionate in 14 calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. IVP INSTALATII SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea incorecta a produselor, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor ai functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere.

Comerciantul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. 

IVP INSTALATII SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Intregul continut al site-ului www.ivp.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. IVP INSTALATII SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. IVP INSTALATII SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de confidentialitate este prezentata pe aceasta pagina

© IVP Instalatii, Centrale termice, Piese Schimb, Filtre apa, Pompe circulatie, Panouri solare, Pompe de caldura, Aer conditionat ANPC | Sol | ShopMania